TESTE PENTRU SITUATII PERSONALE

INFIDELITATE

Nu stii ce să mai crezi. Uneori îți spune că a lucrat până mai târziu, iar alteori că a mers la bar cu prietenii. Poate că l-ai prins deja cu câteva minciuni. Sau este doar ceva în neregulă în comportamentul lui: merge afară pentru a primi apeluri telefonice, șterge istoricul de internet pe laptop. Vrei să știi ce se întâmplă, dar tot ce primești este o negare furioasă.

Aceste situații nu sunt, din păcate, mai puțin frecvente. Sondajele relevă faptul că până la 40% dintre persoane recunosc că își înșeală partenerul cel puțin o dată. Apoi, mai sunt și alte forme de înșelare a încrederii. Minciuna despre consumul de porno, drog sau alcool. Ascunderea cheltuielilor excesive sau a datoriilor. Toate aceste lucruri vor eroda o relație până la punctul în care se va rupe iremediabil. Încrederea este totul.

Un examen poligraf poate da răspunsuri. Vă poate oferi speranță într-o situație gravă. Adevărul vă va ușura de griji dacă, până la urmă, se va dovedi că nu ai fost mințit/ă. Sau îți va oferi șansa de a reface relația și de a merge mai departe. Adevărul te eliberează întotdeauna.

DOVEDEȘTE-ȚI NEVINOVĂȚIA

A fi acuzat într-un mod eronat poate fi devastatoar. Vă poate distruge relațiile interpersonale. Încrederea dispare. Durerea de a ști că nu ai făcut nimic rău poate duce chiar la o cădere psihică. Dacă sunteți în situația de a fi acuzat în mod eronat, cu siguranță știți cum este aceasta. Se pare că nu există nici o cale de ieșire. Aceasta este situația în care un test cu detectorul de minciuni poate veni în ajutorul tău. Nu numai că vă puteți dovedi propria sinceritate, dar dacă cineva este vinovat testarea poligraf va evidenția acest lucru.

Testele de tip poligraf sunt ideale pentru a respinge acuzațiile false. Este greu să scăpați de acuzații, chiar dacă nu se poate demonstra nimic. Oamenii spun că nu există fum fără foc și încrederea va fi imposibil de recâștigat. Un test poligraf va elimina această îndoială.

FURT

Un caz comun cu care ne confruntăm este furtul în cadrul unei familii. Aceasta poate fi o problemă foarte sensibilă și trebuie abordată cu multă atenție. Înțelegem că nu doriți să acuzați o persoană nevinovată, deoarece pot apărea conflicte în anii ce vor urma.

Un test cu detectorul de minciuni este cel mai rapid și mai sigur mod de a aduce adevărul la lumină. Testele poligraf efectuate de noi sunt cele mai precise, astfel încât puteți fi siguri că adevărul va fi găsit.

Chiar nu-ți poți permite să ignori furtul domestic din familia ta. Dacă aveți un caz de furt și doriți să acționați rapid, contactați-ne acum. Puteți să programați cu ușurință efectuarea unui test și să aduceți hoțul în fața justiției, rapid și sigur.

STABILIREA PATERNITĂȚII

Dacă aveți îndoieli cu privire la paternitatea copiilor pe care i-ați crescut ca și când ar fi fost ai vostri, aceasta poate genera tensiuni extreme în viața de familie. Există doar două moduri de a afla sigur. Unul dintre ele este un test ADN al cărui cost poate ajunge chiar și la 400 euro și va trebui să așteptați pentru rezultate săptămâni sau chiar luni.

Celălalt mod este un test de detectare a minciunii care oferă o modalitate mult mai rapidă și mai convenabilă de a soluționa litigiul. Tot ce este nevoie sunt câteva întrebări bine gândite pentru a obține răspunsurile de care aveți nevoie.

CONSUM DE DROGURI ȘI ABUZ DE ALCOOL

Adesea vedem cazuri în care părinții sunt preocupați de un posibil consum de droguri sau alcool. Poate că au un fiu sau o fiică adolescentă, care își petrece nopțile altundeva decât acasa și nu va spune unde a fost sau ce a făcut.

Un test poligraf va dezvălui dacă ascund abuzuri grave privind consumul de droguri sau alcool sau chiar dependență. Acesta ar putea fi primul pas în obținerea ajutorului, cum ar fi înscrierea acestora într-un centru de dezintoxicare. Testări periodice pot fi apoi efectuate pentru a vă asigura că nu au recidivat aceste obiceiuri distructive.

Contactați-ne.

Contactați-ne acum! Suntem întotdeauna pregătiți să primim întrebările dvs. și vom fi mai mult decât bucuroși să le răspundem cât mai repede posibil. Toate informațiile primite vor rămâne întotdeauna confidențiale.

5 + 2 =