TESTE PENTRU COMPANII

Testare poligraf comercială și de afaceri

Vine un timp în viața profesională a tuturor, când trebuie să decidă dacă cineva minte sau nu. Este inevitabil. De asemenea, poate fi extrem de dificil să se verifice adevărul.

Uneori acest lucru se poate întâmpla în timpul procesului de recrutare. Dacă aveți îndoieli atunci când intervievați pe cineva, fără ajutorul unui poligraf, va trebui totuși să credeți afirmațiile sale sau să alegeți să nu îl angajați. Acest lucru poate duce la o mare durere de cap dacă angajați persoana greșită sau ați putea pierde un angajat valoros pentru că v-ați îndoit în mod eronat de afirmațiile lui. Acesta este motivul pentru care tot mai multe companii aleg să utilizeze un test poligraf ca parte a procesului de interviu.

Alteori companiile trebuie să încerce să găsească ”acul în carul cu fân”. Poate că cineva și-a însușit fraudulos bani sau bunuri din companie, dar este imposibil să se demonstreze cine este acea persoană. Din fericire, puteți să faceți o programare pentru o testare poligraf la noi și vă putem rezolva problema.

Serviciile noastre sunt extrem de flexibile. Putem să venim la dvs. în orice locație din România și puteți obține o expertiză în câteva ore.

Avem experiență în rezolvarea următoarelor situații:

  • Conflicte interne
  • Furtul angajaților
  • Verificarea integrității candidaților la angajare
  • Istoricul abuzului de droguri și alcool
  • Tratament necinstit al angajaților
  • Frauda angajaților

ASISTENȚĂ ÎN RECRUTAREA PERSONALULUI

Cele mai multe companii sunt susceptibile de fraudă într-un fel sau altul, așa că merită să ne păstrăm liniștea în timpul procesului de recrutare.

Testele poligraf pot fi folosite pentru a verifica abilitățile, calificările și experiența candidatului. Ei pot fi întrebați despre valorile lor pentru a determina dacă sunt potriviți pentru poziția pe care o aplică și pentru a se potrivi culturii organizaționale a companiei. Mai mult, un test poate fi util pentru descoperirea unor infracțiuni penale pe care nu au dorit să le dezvăluie.

De asemenea, este o practică bună să testați periodic angajații, mai ales dacă vă aflați într-o industrie care este vulnerabilă la pierderi financiare sau la pierderea reputației.

IDENTIFICAREA FRAUDELOR

Nici o afacere nu își poate permite să piardă bani prin fraudă. Poate afecta sau chiar distruge afacerea cea mai sigură dacă nu este rezolvată sau nedetectată. În acest sens, ar trebui să luați măsuri pentru a opri imediat frauda. În cazul în care vinovatul nu poate fi găsit (adesea își ascund bine urmele), un test detector de minciuni este singura opțiune. Aceasta va însemna examinarea oricărui angajat care are acces la zona vulnerabilă (financiară sau materială). Cei mai mulți angajați se vor folosi de ocazia de a-și dovedi nevinovăția, așa că nu vă faceți griji în privința scăderii moralului personalului.

Adesea, frauda va fi comisă mai degrabă de un grup de angajați decât de un individ singuratic. Acest lucru poate fi mai greu de identificat, deoarece aceștia se vor acoperi și vor minți unul petru celălalt. Din nou, un test de detectare a minciunilor îi va evidenția toți cei implicați și va pune capăt furtului.

Dovediți-vă nevinovăția

A fi acuzat în mod fals poate fi devastatoare. Vă poate distruge cariera. Durerea de a ști că nu ai făcut nimic rău poate duce chiar la o cădere psihică. Dacă sunteți în situația de a fi acuzat în mod eronat, cu siguranță știți cum este aceasta. Se pare că nu există nici o cale de ieșire. Aceasta este situația în care un test cu detectorul de minciuni poate veni în ajutorul tău. Nu numai că vă puteți dovedi propria sinceritate, dar dacă cineva este vinovat testarea poligraf va evidenția acest lucru.

Testele de tip poligraf sunt ideale pentru a respinge acuzațiile false. Poate că ați fost acuzat că faceți cheltuieli frauduloase cu cardul de credit al companiei, dar credeți că știți cine a făcut-o. Sau poate cineva a furat din gestiune și șeful tău te suspectează. Este greu să scăpați de acuzații, chiar dacă nu se poate demonstra nimic. Oamenii spun că nu există fum fără foc și, astfel, întotdeauna se va pune la îndoială numele tău. Un test poligraf va elimina această îndoială. Conștiința voastră este curată, trebuie doar să o dovediți altora.

Indiferent de scenariu, vă putem ajuta. Vom face un test de detectare a minciunilor iar examinatorii noștri vă vor adresa doar întrebările potrivite pentru a vă demonstra nevinovăția. Nu mai acceptați nedreptatea mult timp, faceți un test de detectare a minciunii chiar astăzi.

FURT

De îndată ce observați că lipsește ceva, indiferent dacă sunt bani sau produse, trebuie să acționați rapid. Nimic nu consumă atât de mult din profiturile tale așa cum o face un hoț (sau hoți). Dar poate fi dificil să identifici vinovatul. Sunt adesea buni în a-și acoperi urmele. Deci, cum îi prindem?

Un test de detectare a minciunilor este cel mai rapid și mai sigur mod de a aduce hoțul la lumină. Testele noastre poligraf sunt cele mai eficiente din domeniu, astfel încât puteți fi siguri că adevărul va fi găsit.

Furtul angajaților este în creștere, cu aproximativ 7% pe an începând cu anul 2012. De multe ori vor lucra în echipe pentru a facilita evitarea detectării. Furtul de date este, de asemenea, o problemă tot mai mare. Datele clienților sau ale furnizorilor companiei voastre pot fi vândute cocurenței. Acest lucru este irezistibil pentru unii angajați și este dificil să te protejezi, poate doar apelând la sisteme de securitate cibernetice extrem de costisitoare.

Chiar nu vă puteți permite să aveți pierderi în companie. Dacă aveți un caz de furt și doriți să acționați rapid, contactați-ne acum. Puteți să programați cu ușurință o testare poligraf și să aduceți hoțul în fața justiției rapid și sigur.

Contactați-ne.

Contactați-ne acum! Suntem întotdeauna pregătiți să primim întrebările dvs. și vom fi mai mult decât bucuroși să le răspundem cât mai repede posibil. Toate informațiile primite vor rămâne întotdeauna confidențiale.

8 + 10 =